Održan koktel za umrežavanje preduzetnika pod nazivom “Izazovi rasta biznisa”

Umrezavanje preduzetnika

Dana 23.02.2022. godine u Privrednoj komori Vojvodine je održan koktel za umrežavanje preduzetnika “Izazovi rasta biznisa” u organizaciji kluba “Ja preduzetnik” i njegovom osnivača Đorđa Petrovića. Panelisti Branimir Gajić, osnivač i direktor kompanije infostud, te Saša Popović, osnivač i direktor kompanije Vega IT, su predstavili svoje biznise i posebno izazove s kojima su se borili tokom duge i uspešne preduzetničke karijere.

Privredna komora Vojvodine

Advokat Stefan Pekić je prisustvovao događaju, u ime advokatske kancelarije Pekić, i upitao paneliste za mišljenje i rad na blokčejn mreži, posebno za pametne ugovore. Saša Popović je istakao da je Vega IT radila na razvoju proizvoda i alata na blokčejn mreži za inostrane kompanije, te da ima iskustva u tom domenu. Branimir Gajić je istakao da njegove kompanije srednjeročno imaju želju da implementiraju pametne ugovore u svoje platforme za elektronsku trgovinu.

Advokat Stefan Pekić

Kao jedne od najvećih kompanija u svojim industrijama, važno je što Vega IT i Infostud prepoznaju značaj blokčejna, web3, pametnih ugovora i digitalne imovine uopšte.

Advokatska kancelarija Pekić prepoznaje globalni, ali i lokalni, potencijal blokčejna i pametnih ugovora, zbog čega je i usmerena na pružanje pravne pomoći inovativnim privrednim društvima i startapima.

Ja preduzetnik klub
Autor slike: Ja Preduzetnik

Autor: Advokat Stefan Pekić / [email protected]

Advokat-Stefan-Pekic

Autor

Advokat Stefan Pekić