Konferencija Biznis priče

Konferencija Biznis priče

Advokat Stefan Pekić je predstavljao Advokatsku kancelariju Pekić na prvoj „Biznis priče“ konferenciji, koja se održala 5. i 6. aprila 2023. godine u Kongresnom centru Master u Novom Sadu. „Biznis priče“ su najgledaniji biznis podkast u Srbiji i regionu i zahvaljujući voditelju i idejnom tvorcu, Vladimiru Stankoviću, svake nedelje je dostupna nova epizoda sa uspešnim biznis pričama, tajnama, i strategijama. Srbija je do sada iznedrila neke biznis konferencije, ali popularnost podkasta Biznis priče i Vladimir Stanković su doprineli da ova konferencija bude najposećenija.

Konferencija je okupila preko 600 preduzetnika i sjajnih govornika kao što su Nemanja Antić, Vladimir Đukanović, Miško Ražnatović, Dragan Vojvodić Sendler, Miša Lukić, Luka Trikić, i mnogi drugi. Dvadeset govornika je podelilo priču o svojim počecima, strategijama za razvoj biznisa, izazove sa kojima su se susretali i načine za prevazilaženje istih. Dosta zastupljena tema je bila tema Veštačke inteligencije (AI), izazovi koje AI nosi, kao i primena AI u raznim industrijama.

O značaju konferencije govore i njeni sponzori i prijatelji koji su podržali organizaciju: Payoneer, Jack Daniel’s, Atelje vina Šapat, Pupin hotel, i mnogi drugi. Osnivač „Biznis priča“, Vladimir Stanković, je sjajno organizovao ceo događaj, kao i umrežavanje učesnika i govornika.