Одржан коктел за умрежавање предузетника под називом “Изазови раста бизниса”

Umrezavanje preduzetnika

Дана 23.02.2022. године у Привредној комори Војводине је одржан коктел за умрежавање предузетника “Изазови раста бизниса” у организацији клуба “Ја предузетник” и његовом оснивача Ђорђа Петровића. Панелисти Бранимир Гајић, оснивач и директор компаније Инфостуд, те Саша Поповић, оснивач и директор компаније Вега ИТ, су представили своје бизнисе и посебно изазове с којима су се борили током дуге и успешне предузетничке каријере.

Privredna komora Vojvodine

Адвокат Стефан Пекић је присуствовао догађају, у име адвокатске канцеларије Пекић, и упитао панелисте за мишљење и рад на блокчејн мрежи, посебно за паметне уговоре. Саша Поповић је истакао да је Вега ИТ радила на развоју производа и алата на блокчејн мрежи за иностране компаније, те да има искуства у том домену. Бранимир Гајић је истакао да његове компаније средњерочно имају жељу да имплементирају паметне уговоре у своје платформе за електронску трговину.

Адвокат Стефан Пекић

Као једне од највећих компанија у својим индустријама, важно је што Вега ИТ и Инфостуд препознају значај блокчејна, веб3, паметних уговора и дигиталне имовине уопште.

Адвокатска канцеларија Пекић препознаје глобални, али и локални, потенцијал блокчејна и паметних уговора, због чега је и усмерена на пружање правне помоћи иновативним привредним друштвима и стартапима.

Ja preduzetnik klub
Аутор слике: Ја Предузетник

Аутор: Адвокат Стефан Пекић / [email protected]

Advokat Stefan Pekic

Аутор

Адвокат Стефан Пекић