Конференција Бизнис приче

Конференција Бизнис приче

Адвокат Стефан Пекић је представљао Адвокатску канцеларију Пекић на првој „Бизнис приче“ конференцији, која се одржала 5. и 6. априла 2023. године у Конгресном центру Мастер у Новом Саду. „Бизнис приче“ су најгледанији бизнис подкаст у Србији и региону и захваљујући водитељу и идејном творцу, Владимиру Станковићу, сваке недеље је доступна нова епизода са успешним бизнис причама, тајнама, и стратегијама. Србија је до сада изнедрила неке бизнис конференције, али популарност подкаста Бизнис приче и Владимир Станковић су допринели да ова конференција буде најпосећенија.

Конференција је окупила преко 600 предузетника и сјајних говорника као што су Немања Антић, Владимир Ђукановић, Мишко Ражнатовић, Драган Војводић Сендлер, Миша Лукић, Лука Трикић, и многи други. Двадесет говорника је поделило причу о својим почецима, стратегијама за развој бизниса, изазове са којима су се сусретали и начине за превазилажење истих. Доста заступљена тема је била тема Вештачке интелигенције (AI), изазови које АI носи, као и примена АI у разним индустријама.

О значају конференције говоре и њени спонзори и пријатељи који су подржали организацију: Payoneer, Jack Daniel’s, Атеље вина Шапат, Пупин хотел, и многи други. Оснивач „Бизнис прича“, Владимир Станковић, је сјајно организовао цео догађај, као и умрежавање учесника и говорника.

Advokat Stefan Pekic

Аутор

Адвокат Стефан Пекић