Аутор Адвокат Стефан Пекић

Advokat-Stefan-Pekic

Адвокат и оснивач адвокатске канцеларије Пекић.

Образовање:

  • 2018 – 2021 Мастер програм, Правни факултет Ђао Тонг Универзитет у Шангају, НР Кина
  • 2020 Правосудни испит
  • 2016-2017 Мастер правник, Правни факултет, Универзитет у Новом Саду
  • 2012-2016 Дипломирани правник, Правни факултет, Универзитет у Новом Саду

Радно искуство:

  • 2021 Адвокат, адвокатска канцеларија Пекић
  • 2018-2019 Арбитар на Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot Court, Шангај, Народна Република Кина
  • 2016-2018 Адвокатски приправник у адвокатској канцеларији Станивуковић
  • 2017 Делегат Европског удружења студената права (ELSA) на седницама Уједињених нација: UNCITRAL
 • 2013/2014 Стаџер на Међународном кривичном суду за пораншњу Југославију (АДЦ-ИКТИ), у сарадњи са тимом за одбрану Ратка Младића, Асоцијација одбраних пред Међународним кривичним судом за пораншњу Југославију, Черчилплаин 1, 2517 JW, Хаг, Краљевина Холандија, http://www.icty.org/en. Стефан Пекић је адвокат и оснивач адвокатске канцеларије Пекић. Стефан је провео годину и по дана у магистарском програму из међународног економског права на Универзитету Тонгји у Шангају, Народна Република Кина. Пре магистарских студија у Шангају, Стефан је завршио магистарске студије на Универзитету у Новом Саду. Током студија, такмичио се на Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot Court. Стефан влада енглеским и српским језиком.

Шта наши клијенти кажу о мени

Zorica Zabic
Zorica Zabic
Read More
Све похвале за адвоката Стефана Пекића. Господин је врло љубазан, стручан и професионалан. Комуникација је прошла врло лако. Топла препорука да баш њега изаберете ако вам треба добар и поуздан адвокат. Хвала на помоћи.
Vuk Andjelkovic
Vuk Andjelkovic
Read More
Веома стручни и професионални, а исто тако љубазни и предусретљиви. Једноставно људи који воле свој посао и којима се можете обратити за све. Ја сам свог адвоката пронашао и нећу га мењати!
Ms Bella St John
Ms Bella St John
Read More
Пресељење у другу земљу је велики подухват - посебно када сте самостални и тешко говорите језик. Не могу довољно да се захвалим господину Пекићу за његово управљање и стручност. Он је био (и наставља да буде) таква фантастична подршка и ресурс. Без резерве га препоручујем и његов бизнис. Хвала вам!
Aleks Nikolić
Aleks Nikolić
Read More
Господин Стефан Пекић је изузетно професионалан и лак за рад. Ако тражите сналажљивог и немилосрдног адвоката, онда сте га нашли. Господин Пекић је поуздан, свестран и веома поуздан. Он ће обавити посао за вас и понудити решења за сваки проблем на време. Ја верујем господину Пекићу и наставићу да користим његове услуге.

Контактирај Ме

Моји Чланци