Адвокатска Канцеларија Пекић

Ваш проблем ћемо решавати
одговорно и прецизно.

Ваш проблем ћемо решавати
одговорно и прецизно.

Адвокатска Канцеларија Пекић

pekic-law-office

Реч оснивача

Да ли знате осећај када платите за робу или услуге и буде Вам обећано да ће бити испоручено за, на пример, 30 дана, међутим после 30 дана Вам се друга страна не јавља на телефон те доставе робу или изврше услуге тек након 60 дана? Или осећај када претплатите за услугу а не реше вам проблем па морате опет да их зовете? Да ли знате осећај када извођач неких радова нема времена или ресурса да се посвети вашим потребама али свеједно прихвати посао па достави неквалитетну робу израђену на брзину?

Ја знам тај осећај а сигуран сам да знате и ви. Ми послу не приступамо на тај начин, шта више боримо се против тога. Ваш проблем ћемо решавати одговорно и прецизно.
Мој позив је одабрао мене много пре него што сам ја одабрао њега. Увек сам желео да будем адвокат и да помажем људима и остварењу њихових права. Част ми је да будем члан адвокатске коморе која је основана још у 19. веку. Одувек сам био заинтересован за алтернативне и напредне ствари, у разним пољима. Током мог школовања, заинтересовао сам се за алтернативне начине решавања спорова, као што је арбритража. Из тог разлога сам учествовао на међународном такмичењу симулације арбитражног поступка под називом Њиллем Ц. Вис као такмичар али и као арбитар како у Европи тако и у Шангају. После дипломирања, одлучио сам се да се фокусирам на то поље у својој пракси. Арбитража је интересантна за предузетнике, трговце и привреднике уопште због брзине поступка, насупрот државним судовима.
Тражио сам алтернативне и унапређене ствари и у својој едукацији. После основних студија, завршио сам мастер студија права на Шангајском Ђао Тонг Универзитету, као једном од најстаријих и најцењенијих универзитета у Кини. Кина, као лидер у светској трговини, ми је пружила незаменљиво искуство и контакте, који су од суштинској значаја за мој рад. Током мог школовања и праксе, увидео сам колико је импресивно имати своје привредно друштво и водити успешан бизнис, али исто тако и колико је тешко с времена на време. Мноштво проблема са којима се срећу привредници се могу решити, или још боље предупредити, уз квалитетну и благовремену правну помоћ адвоката.
За мене је част допринети успеху вашег пословног подухвата.

Адвокати за модеран Нови Сад

Адвокатска канцеларија Пекић са седиштем у улици Железничка 13, Нови Сад пружа правну помоћ страним и домаћим клијентима на територији Новог Сада, Београда и широм Републике Србије. Адвокати из тима адвокатске канцеларије Пекић, кроз константно усавршавање и рад, подижу лествицу квалитета правне помоћи која је неопходна клијентима, чији је центар активности Нови Сад или Београд. У оквиру нашег тима раде адвокати са знањима из привредног, грађанског, пореског и других грана права, што адвокатску канцеларију Пекић чини најбољом полазном основом страних и домаћих улагача у Нови Сад. Квалитетан и савестан рад је препознала и привреда Новог Сада, због чега стотине задовољних предузетника и других лица могу да кажу да су клијенти адвокатске канцеларије Пекић. Нови Сад, као други најразвијенији град у Србији после Београда, расте и позиционира се као центар многих софтверских и других технолошких и међународних компанија, због чега и професионалан адвокат мора да прати потребе клијената. Да би адвокат пратио раст и развој привреде која карактерише Нови Сад, непрестано усавршавање је есенцијално, због чега је адвокат Стефан Пекић постао квалификовани порески саветник од стране Привредне коморе Србије. Наведено стога што привреду и грађане заправо највише интересује пореска оптимизација, те адвокат или адвокатска канцеларија која их може саветовати да искористе пореске подстицаје које држава прописује и одобрава, као и субвенције које исплаћују држава и град Нови Сад. Адвокатска канцеларија Пекић пружа правну помоћ компанијама и лицима ради остваривања права и интереса, уштеде времена и новца клијената, те искоришћавања свих потенцијала које Нови Сад и Србија пружају.

Области нашег пословања

Од почетка до краја, ту смо да вам помогнемо када вам је најпотребније.

pekic-law-office2

Корпоративно право

Сазнај више »

Ulaganja u Srbiji i Zakoni

Улагања

Сазнај више »

Zakon o Nepokretnosti u Srbiji

Непокретности

Сазнај више »

Resavanje Sporova - Advokati u Srbiji

Решавање спорова

Сазнај више »

Radno Pravo u Srbiji - Advokati

Радно право

Сазнај више »

Privredni Zakon

Привредни уговори

Сазнај више »

Ljudska Prava u Srbiji - Zakon

Заштита људских права

Сазнај више »

ПРАВО ИНТЕЛЕКТУАЛНЕ СВОЈИНЕ

Право интелектуалне својине

Сазнај више »

Immigration Newspaper - Serbian Immigration Law

ИМИГРАЦИОНО ПРАВО

Сазнај више »

Startapi - Zakoni u Srbiji

Стартапи

Сазнај више »

poresko savetovanje

Пореско саветовање

Сазнај више »

Блог

Autorska Prava u Srbiji

Ауторска права у Србији

Интелектуална својина штити производе људског интелекта и обухвата скуп права која пружају искључиву заштиту исходу интелектуалних настојања у областима индустрије, науке, књижевности и уметничких стваралаштва.

Сазнај више »
VESTING (ESOP) U SRBIJI

Право на стицање удела у Србији (Eng. Vesting)

У српском праву, друштво са ограниченом одговорношћу („ДОО“) је најчешћа форма у којој се оснивају фирме, обзиром да је за исту потребно врло мало улагања и јер је одговорност чланова ограничена до висине уложеног капитала.

Сазнај више »
Како заштитити жиг?

ЗАШТИТА ЖИГА

Pегистрација жига у националним и међународним оквирима Шта је жиг? Жиг је врста интелектуалне својине. Поред жига,

Сазнај више »
naplata duga

Наплата дуга

Један од најчешћих разлога обраћања физичких и правних лица адвокату јесте наплаћивање потраживања од дужника.

Сазнај више »
Radnik koji drzi znak STOP

ЕКСПРОПРИЈАЦИЈА

Скоро сваки устав демократске земље јемчи право власништва над стварима (право својине) својим грађанима. У том правилу Устав Републике Србије

Сазнај више »